Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Η κριση ΕΝΩΝΕΙ τους οπαδούς


μπορεί για 90 λεπτά να ειμαστε εχθροί, (οκ μπορεί οχι μονο για 90 λεπτά) αλλα είμαστε όλοι οπαδοί, έχουμε θέματα που μας απασχολούν, βλέπε τρομονόμο κλπ, άλλα ειναι και θέματα που μας ενώνουν όπως η κρίση και η αντισταση που πρέπει να επιδείξουμε στους προδότες τους πολιτκούς μας
ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ


Το οπαδικό κίνημα είναι από τα πιο ενεργά στην Ελλάδα και πάντα έστελνε μήνυμα στην Πολιτεία για τον τρόπο που αντιμετώπιζε τον Έλληνα φίλαθλο. Τώρα οι οπαδοί στέλνουν μήνυμα κατά της πολιτικής ηγεσίας και των μέτρων που επιβάλλει η τρόικα, καλώντας όλους φίλους του αθλητισμού, ανεξαρτήτου χρώματος, στις κινητοποιήσεις που ετοιμάζονται στο Σύνταγμα την Κυριακή!
«Βγάζουν νόμους ειδικά για εμάς…
Μας βάζουν φυλακή…
Μας αποκαλούν δολοφόνους…
Ας τους δείξουμε ότι δεν είμαστε όσα πιστεύουν…
Οπαδός-ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ανεξαρτήτως χρώματος…», αναφέρει το οπαδικό μήνυμα.



Σύμμαχοι απέναντι στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ελλάδας θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή οπαδοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου.

Όπως προκύπτει από συνδεσμιακές πηγές.......
στελέχη από τα κορυφαία κλαμπ των τριών ομάδων ετοιμάζουν κοινή πορεία προς το Σύνταγμα, όπου το απόγευμα της Κυριακής έχει προγραμματιστεί παλλαϊκό συλλαλητήριο ενόψει της ψήφισης του Μνημονίου 2 στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνεννόηση έγινε το βράδυ της Παρασκευής και το ραντεβού έχει οριστεί για τις 14:30 σε κεντρικό σημείο του Αγίου Δημητρίου, όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ενδέχεται να συγκεντρωθούν περισσότεροι από 4.000 οπαδοί. Οι «Πάνθηρες» εκδήλωσαν ήδη τις προθέσεις τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Να που μπροστά σ' ένα εθνικό ζήτημα, οι οπαδικές διαφορές μένουν στην άκρη.

Αξίζουν Συγχαρητήρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...