Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Με εντατικούς ρυθμούς πραγματοποιείται η προετοιμασία των ακαδημιών της ΑΕΛ (πλούσιο φωτογραφικό υλικό)


Με πολύ μεγάλη συμμετοχή παλιών αλλά και νεοεγγραφέντων ποδοσφαιριστών άρχισαν και συνεχίζονται καθημερινά οι προπονήσεις στην Ακαδημία ποδοσφαίρου της Α.Ε.Λ. Αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 22.08.2011, πολλές δεκάδες αθλητών από τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας (Προπαίδες, Παίδες και Έφηβοι) δίνουν δυναμικό παρόν και γράφουν πολλά χιλιόμετρα στο εξαίσιο πάρκο του Αλκαζάρ "κτίζοντας" φυσική κατάσταση ενόψει της απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου που θα ξεκινήσει περί τα τέλη Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, υπό την καθοδήγηση του προπονητικού επιτελείου υπό τον κ. Νίκο Βλαχούλη, οι νεαροί άσσοι διδάσκονται τις βασικές αρχές λειτουργίας στα πλαίσια ενός οργανωμένου ποδοσφαιρικού σωματείου, ενώ από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται (Δήμου Λαρισαίων επιτρέποντος) η έναρξη και προπονήσεων στο γήπεδο.
Οι προπονήσεις των μη αγωνιστικών τμημάτων τζούνιορ (γεννηθέντες 2001-2002) και προτζούνιορ (2003 και νεότεροι) θα ξεκινήσουν τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

















Εν τω μεταξύ, αθρόα είναι η προσέλευση στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος στην Θύρα 3 του Αλκαζάρ, όπου οι νέες εγγραφές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Τα γραφεία της Α.Ε.Λ. στο Στάδιο Αλκαζάρ λειτουργούν καθημερινά πρωί (11π.μ.-1μ.μ.) και απόγευμα (7μ.μ.-9μ.μ.).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 6946-961736 (κ. Αντώνη Γραβάνη) και 6973-826490 (κ. Νίκο Λιντέρη).


 Επίσης όποιος θέλει μπορεί να στείλει τις φωτογραφίες της ομάδας του ή του αγωνα που παρακολούθησε στο erasitexniko-fotos@hotmail.com και να ανέβουν αμέσως στο photblog προκειμένου να μπορέσουν να τις παρακολουθήσουν και οι υπόλοιποι



πηγή ---> http://www.e-ael.gr/








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...