Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ερασιτεχνική ΑΕΛ : Τροπαιούχοι οι Προπαίδες στο VORAS CUP - Άδικη ήττα στον τελικό για τους Παίδες με 1-0 (φώτο και βίντεο)

Με το τρόπαιο των Προπαίδων επέστρεψε η αποστολή των ακαδημιών της Α.Ε.Λ. από τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο Ν. Πέλλας, όπου μεταξύ 22-26.06.2011 διεξήχθη το Voras Cup 2011. Οι ομάδες της Α.Ε.Λ. (απόντος του προπονητή τους κ. Νίκου Βλαχούλη στον Καναδά, κοουτσάρισαν οι Γ. Βασιλείου και Κ. Παπαρίζος) πρωταγωνίστησαν στο τουρνουά τόσο με την ποδοσφαιρική τους απόδοση όσο και με την άψογη γηπεδική και εξωγηπεδική τους συμπεριφορά που στάθηκε αφορμή για ευμενή σχόλια από όλους τους συμμετέχοντες, τους διοργανωτές αλλά και τους κατοίκους του οικισμού.

πηγή : το φιλικό site τις Ερασιτεχνικής ΑΕΛ








Για την ιστορία τα μέλη της αποστολής ήταν:
Αρχηγοί αποστολής: Αντώνης Γραβάνης, Νίκος ΛιντέρηςΠροπονητές: Γιάννης Βασιλείου, Κώστας ΠαπαρίζοςΟμάδα 1996-1997: Δριστέλλας, Ζησόπουλος, Κυρίτσης, Μάνικος, Μηνάς, Παπακωνσταντίνου, Τζίκας, Ντουνούδης, Νασιάκος, Συράκης, Κανταρίνος Θ., Κίτσιος, Καρανίκας, Δεσύλλας, Βαϊόπουλος, Ντάλλας, Δραγατσίκης.Ομάδα 1998: Μπουρονίκος, Αναστασίου, Μεμάι, Καλφούντζος, Μακρής, Καλτέκης, Κανταρίνος Ν., Καλόγηρος, Μπόντε, Τζουμάκης, Λέτσιος, Πρατσίλας, Μητρουλιάς, Βαγενάς, και οι υπό δοκιμή Γελαλής και Δίχρης.


















και βίντεο απο τις αναμετρήσεις

(πάντα ύπο ροκ ήχους για να γουστάρουμε...)







 Επίσης όποιος θέλει μπορεί να στείλει τις φωτογραφίες της ομάδας του ή του αγωνα που παρακολούθησε στο erasitexniko-fotos@hotmail.com και να ανέβουν αμέσως στο photblog προκειμένου να μπορέσουν να τις παρακολουθήσουν και οι υπόλοιποι







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...