Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

εκεί που οι άλλοι σταματούν το ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζεται...


η κατάσταση με το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα πρωταθλήματα του έχει φτάσει στο ναδίρ, πιο κάτω δεν γίνεται. Πέρα από όλα τα σκάνδαλα που επικρατούν τον τελευταίο καιρό στον χώρο του ποδοσφαίρου μας, ίσως μας διαφεύγει ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα. Έχουμε φτάσει στα τέλη Ιουνίου και είμαστε έτοιμοι να μπούμε στον Ιούλιο, και κατ'ουσίαν τα πρωταθλήματα δεν έχουν ολοκληρωθεί, μιας και οι βαθμολογία δεν έχει επικυρωθεί ούτε στην superleague ούτε στην football league 1 και 2. Εκεί που οι άλλοι σταματούν δηλαδή το ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζει. Εμείς και κάτι ψαράδες στην Σκανδιναβία που ξεκινούν νωρίτερα λόγω του χιονιά. η ΕΠΟ σε όλα αυτά είναι παντελώς απούσα. 
Ας πάρουμε όμως τα θέματα όσων αφορά και τις θεσσαλικές ομάδες. Πρώτα ο ΑΟΤ αναμένει να παίξει μπαράζ ανόδου. Για ποια μπαράζ μιλάμε όμως εν μέσω θέρους και με τα συμβόλαια των παικτών να λήγουν σε 5μέρες? Με ποιούς παίκτες? Μάλλον τα μπαράζ θα παιχτούν σε γήπεδα 5χ5. η ΑΕΛ κάνει ήδη τον σχεδιασμό της για την Β Εθνική αλλά με την βαθμολογία να μην έχει επικυρωθεί και με τα σκάνδαλα και πιθανό υποβιβασμό ομάδων της superleague ελπίζει σε παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Ο Ολυμπιακός Βόλου, ξεκίνησε ηδη προετοιμασία για την νέα χρονιά αλλά η ιστορία της ομάδος τίθεται εν αμφιβόλων μετά την συμμετοχή του Μπέου στο σκάνδαλο των στημένων. Η Αναγέννηση από την άλλη ήλπιζε να πάρει μέρος σε μπαράζ παραμονής αλλά μιας και ήταν αναμεμειγμένη στα σκάνδαλα πλαστών ενημεροτήτων δεν φαίνεται να αποφεύγει τον υποβιβασμό στην Γ Εθνική..
Από όλα τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι δεν ζούμε σε μια σοβαρή χώρα, δεν έχουμε ένα σοβαρό ποδόσφαιρο. Φτάσαμε Ιούλιο και δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Όλα αυτά θα έχουν επιπτώσεις στο επόμενο πρωτάθλημα μιας και πότε θα οριστικοποιηθεί που θα παίζει ο καθένας?, πότε θα κάνουν σχεδιασμό?, μεταγραφές?, προετοιμασία?, με το σκεπτικό ότι σε ενάμιση μήνα από σήμερα αρχίζει η νέα σεζόν ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ πάντα...

και ερωτώ, άραγε μπορεί μετά από όλα αυτά τα τραγελαφικά που ζούμε τον τελευταίο καιρό να υπάρξει ελληνικό ποδόσφαιρο,ειδικά με τα ίδια πρόσωπα που λυμαίνονται τον χώρο όλα αυτά τα χρόνια...??? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...