Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και κάλεσμα συμμετοχής

Παρατηρώ και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό, ότι το blog αρχίζει να παίρνει την μορφή που το ονειρεύτηκα, δηλαδή να υπάρχει κάτι σαν forum όπου θα υπάρχει συμμετοχή του καθένα που θα μπορεί να δίνει την εικόνα της ομάδας του, την ατμόσφαιρα της Κυριακής που πέρασε, να έχει ένα βήμα έκφρασης. Αυτό γίνεται με την συνεργασία που έχω με τους φίλους από τα φιλικά blogs αλλά θα επιθυμούσα αυτό με τον καιρό να γίνει ακόμα μεγαλύτερο και με την συμμετοχή και απλών φιλάθλων. Επίσης χαίρομαι πολύ όταν μιλάω με κόσμο από απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου και συγκινούνται όταν μετά όταν βλέπουν την ομάδα του χωριού τους μετά από χρόνια.

Θα ήθελα στο σημείο αυτό να κάνω και ένα κάλεσμα σε όποιον ενδιαφέρεται να συμμετέχει πιο ενεργά με την διαχείριση του blog προκειμένου αν κάποια στιγμή στο μέλλον εγώ λόγο υποχρεώσεων δεν μπορώ να το ενημερώνω τακτικά να υπάρχει και άλλος κόσμος να κρατήσει ζωντανό αυτό το εγχείρημα διάδοσης της ιδέας του ερασιτεχνικού αθλητισμού, του ποδοσφαίρου της Λάρισας και της ιδέας ενάντια στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και υποστήριξης της τοπικής σας ομάδας.
Σε όλο αυτό το εγχείρημα δεν έχω το παραμικρό κέρδος (οικονομικό), στο blog δεν μπήκε και ούτε θα μπει κάποια διαφήμιση, αλλά μεγάλο ηθικό κέρδος του να βλέπω να διαδίδεται και να συμμετέχετε όλοι σας...

Καλή σας μέρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...